Restaurant De Lelie

Restaurant De Lelie

Europapark 1
2408 EN ALPHEN AD RIJN

Reserveer nu!

Jouw gegevens worden enkel verstrekt aan de Alphens Restaurantweek en het betreffende restaurant.

Laat een review achter


Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Restaurant De Lelie:


al een aantal keren lekker wezen lunchen. fijne locatie en een gezellige sfeer.


We hebben met het team genoten van een heerlijk buffet dat met zorg en op basis van onze wensen was samengesteld door Alex en zijn team. Hoewel onze tijd tussen twee vergaderingen door beperkt was, kwamen we dankzij de vlotte en attente bediening niet in tijdnood en hebben we heerlijk van de maaltijd kunnen genieten. Een aanrader voor groepen!


Wat een zeurpiet zeg, die meneer Tesselaar.
Omdat je even wat langer moet wachten een restaurant zo te bekritiseren.
Wat ons betreft zeer aardig personeel en een gedreven eigenaar die wij al vanaf de opening van De Lelie kennen.
Als ze echt zo slecht waren als meneer Tesselaar doet vermoeden, zou de Gemeente Alphen aan den Rijn niet zo blij met De Lelie zijn!


Heerlijk gegeten! Er is echt iets bijzonders van gemaakt. Vooral leuk dat er speciale aandacht aan de menukaart is gegeven voor de groep waar we mee kwamen eten.
Vlees heerlijk mals, Grand dessert een aanrader, en vooral: Betaalbaar!


Vandaag (16 juni) wilden wij een drankje nemen op het terras. we hebben een kwartier gewacht en toen was er nog niemand verschenen om de bestelling op te nemen. Dit terwijl er binnen 5! mensen liepen op te ruimen en de tafel te dekken. onze tafel en omgeving werd voor het gemak maar even vergeten. Qua bediening dus sluiten deze tent !


Vandaag (17 juni) zit ik met verbazing de recensie van R. Tesselaar te lezen.

Wij werden op vaderdag mee uit eten genomen naar de Lelie. Mijn zoon zei dat er van te voren was aangegeven dat er een feest zou zijn die dag (hij wilde rond half 5 komen om eerst een drankje vooraf te doen) dus dat het kon zijn dat het feestje zou uitlopen. Uiteindelijk kwamen we rond 17.00 binnen en werden we vriendelijk ontvangen. We voelden een klein beetje stress bij de bediening, maar al met al werden we vriendelijk en redelijk snel geholpen. We weten natuurlijk niet hoe de sfeer overdag was, maar aan onze tafel waren we goed te spreken over de bediening. We konden zien dat het druk was (geweest) en we zagen dat ze probeerden iedereen zo goed mogelijk te helpen. Als het wat lang duurde gaven we een seintje en stonden ze al gauw aan de tafel. Het kon misschien beter, maar het was druk en als je daar niet doorheen kan kijken om een leuke avond te hebben, dan kan het vervelend zijn. Maar wij hebben een hele leuke avond gehad, heerlijk gegeten en de (jonge)dames van de bediening hebben in onze ogen keihard gewerkt.

Met vriendelijke groet
Ron


Voor 1 juni diverse salades, sateh's en vele andere lekkernijen besteld en laten bezorgen. Eerder die dag werden borden ,bestek, linnen e.d bezorgd. Alles werd keurig gedekt en hier een daar werden een paar handige tips gegeven. De bestelling werd zelfs op advies van De Lelie naar beneden bijgesteld, bijzonder attent waar maak je dat nog mee. Gedurende de avond alleen maar complimenten gekregen over de kwaliteit, en de smaakvolle opgediende schalen." Dit is nou een echte goede traiteur, mogen wij zijn gegevens?" Nou een groter compliment kan ik jullie niet geven, bravo en tot de volgende gelegenheid.
Astrid & DickGeachte mijnheer,

De optie die ik heb van 11 November,moet ik laten vervallen.
Er zijn wat mensen die dan niet kunnen.
Wij moeten nu een andere datum gaan vinden.
In verband met verjaardagen enz. is dat niet makkelijk.
Zodra ik wat weet hoort U dat van mij.

Hartelijke groeten,
Margriet Noll.


Heerlijk gegeten samen met de kinderen (16 en 18) vanavond tijdens de Alphense restaurantweek! Leuke keuze uit verschillende gerechten en ook voor de grote trek meer dan genoeg!
Hier komen we zeker nog een keer terug. :)


laatst bestond ons bedrijf 12,5 jaar, hapjes besteld, warm en koud ,werd zonder probleem bezorgd,als er meer nodig was,even bellen,en werd zo weer gebracht,onze waardering voor de goede service,een aanbeveling waard,ga zo door gr rob en thekela


Wij eten hier met enige regelmaat. De Lelie is een fijne no-nonsense tent. Je moet hier geen kaviaar verwachten maar het eten is ronduit goed. De bediening is geweldig en zorgt altijd voor een warm welkom. Daarnaast is het uitzicht prachtig en is er ook aan de kinderen gedacht. Ga zo door!


We hebben hier heel gezellig gegeten. Het personeel was zeer service-gericht en vriendelijk. Mijn twee tafelgenotes hebben heerlijk gegeten. Ik heb goed gegeten maar helaas bleek de kibbeling die ik had gekozen slappe hap te zijn. Goed van smaak maar dus heel verkeerd geserveerd. Ik heb er overigens niets van gezegd, had ik misschien wel moeten doen. Dus mensen, voor de volgende keer, het jasje van de kibbeling moet knapperig en krokant zijn.


Heel handig het Cultuurhuis op de beste plek in het zonnige terrassen gedeelte van het Thorbeckeplein kunnen we over 10 jaar als het leeg staat omdat het niet meer te financieren valt, er toch nog horeca in plaatsen !!


Bleeeehhh.. Allemaal lelijk.
Herken er allemaal delen van andere steden in. Die ik overigens ook niet mooi, karakterloos en onpersoonlijk vind.

Ik ga nog eens verhuizen..


@Henk
In dit geval is het bureau dat de schetsen heeft gemaakt dan een beetje lui geweest of had het enorme haast; wellicht hebben zij hun schetsen voor Almere 'hergebruikt' en is er dus geen sprake van plagiaat, maar is het onderzoek waard.

@Pim
Dat is niet de plek voor het cultuurhuis. Zoals ik al zei: die prent klopt al enkele jaren niet meer. Cultuurhuis komt in de triangel.


Ik wil jullie gemeente er even op wijzen dat dit plagiaat is. Dit zijn naar mijn wetenschap tekeningen van een nieuwe groeikern in Almere - buiten.


Mag ik even kotsen, de zeer vage schetsen doen mij denken aan zo'n ongezellige sfeerloze venixwijk die in elke groeigemeente is te vinden tegenwoordig, wat een fatasieloze armoedige toestand, welke kleuter heeft dit op papier gezet?


Is dat ovaalvormige gebouw op de tekening het nieuwe cultuurhuis? Zo ja, hoeveel verdiepingen hoog moet dat gaan worden? Goed over nagedacht, precies aan de kant waar de zon vandaag komt een gebouw neerzetten zodat het Thorbeckeplein van alle zon verschoond blijft. Noem het maar het Rijnplein-effect. Eerst het pand, dan een strook van laat ik zeggen een meter of 10 met helemaal niks, en ja daar is ie dan: de terassen mét de zon! Weer zo ontzettend niet over nagedacht. Maar er is hoop, misschien wordt ie maar 1 hoog....


Totale mislukking en grootheids waanzin, dream on,,,, sleep wel.
Mis het culthouse?


Het leukste vind ik dat je ook aan de rijnkant langs winkeltjes kunt wandelen.


Masterplan (prent 2) is al drie jaar niet meer geldig, de nieuwe schetsen zijn zo enorm politiek correct, daar kan elke invulling aan worden gegeven en zeg eens eerlijk: De Vest (6), willen wij dat echt??? Wat een overmaats, ongezellig, ondorps gebied wordt dat, aangekleed met Gunnar Daan's mos tegen het Aarhof....

Thorbeckeplein ziet er wel beter ingericht uit met de terrasjes om het grote marktplein, maar op tijden dat er geen markt is, is het een vlak, leeg plein ter grootte van een half voetbalveld. Daar zal dus ECHT een invulling moeten komen voor de marktloze dagen, anders is het een unheimlich gebied.


Locatie is ideaal voor kinderen. Zeker op een dag waarop het lang warm blijft. Buiten kunnen de kinderen lekker in het park rond banjeren terwijl er rustig kan worden nagetafeld. Eten was prima en de bediening was vriendelijk. Als het druk is kan de bediening het wel druk hebben en dan is de wachttijd wat aan de lange kant. Maar prima tent!


sfeer was goed. eten was het net niet, jammer. maar we komen terug om het nog een keer te proberen


Supertent! Persoonlijke benadering van het personeel; down-to-earth maar toch warme sfeer en heerlijk eten en drinken!

Voor de mensen die een keer wat anders willen dan het centrum zeker een aanrader!