Il Delicato

Il Delicato

Swaenswijkplaats 29
2405 AV ALPHEN AD RIJN

Helaas, het is nog niet mogelijk om te reserveren.

Laat een review achter


Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Il Delicato:


10
NU GELEDEN

Fantastische avond gehad, het eten was waanzinnig lekker en goed van kwaliteit, de wijnen in overleg met de bijzonder kundige en vriendelijke (mede-)eigenaar waren geweldig, pinot grigio en Chianti, echte topwijnen. We komen absoluut terug, wat een fijne ervaring. Bedankt!!


Fantastische avond gehad, het eten was waanzinnig lekker en goed van kwaliteit, de wijnen in overleg met de bijzonder kundige en vriendelijke (mede-)eigenaar waren geweldig, pinot grigio en Chianti, echte topwijnen. We komen absoluut terug, wat een fijne ervaring. Bedankt!!


Niet bekend Tel.nr of E mail om te reserveren.


Al jaren het beste restaurant van Alphen. Top kwaliteit en hier weet men nog wat goed gastheerschap is!


Een super restaurant waar ook de vegetariers niet te kort komen! We hoeven hier nooit lang te wachten, het eten is elke keer weer goed en de prijs kwaliteit verhouding is ook uitstekend.
Altijd heerlijk gegeten. Prijs/kwaliteit is heel goed.

A wonderful place to be. In the summer very nice outside.


Beste mensen van Il Delicato,

In het kader van de Alphense Restaurantweek - super dat daar 17 restaurants gewoon aan meedoen - was ik woensdagavond in Il Delicato met mijn vriendin Felice Veenman.
Wij hadden een geweldig gezellige avond. Niet alleen omdat er veel bij te praten was, maar ook omdat het serviceteam zich de benen uit het lijf liep om het alle klanten naar de zin te maken. Ondanks de 'volle bak' kwamen wij aan aandacht niets te kort. Het broodmandje verscheen binnen de kortste keren en ook een karafje water was er zo.
De geadviseerde fles witte wijn was heerlijk. Alleen wel een beetje jammer dat wij twijfelden tussen twee gerechten... en dat die aardige blonde dame twijfelde tussen dezelfde twee gerechten. Gelukkig was onze uiteindelijke keuze - nee Felice, we ruilen niet halverwege van bord! - de juiste.
Een verrassing was de uitgebreide keuze op het Restaurantweek menu. Waar de meeste restaurants een 'vast' menu hadden gekozen, was door Il Delicato een speciaal menu samengesteld.
Kortom: de service is allervriendelijkst, de keuze is ook in de Restaurantweek ruim en het eten is heerlijk!
Doen we zeker nog een keer! Maar dan gaan we niet als allerlaatsten weg...


supertent!! buitengewoon lekker eten, ook voor de vegetarier is het hier genieten! en dan dat grand desssert; zooooo lekker! een aanrader dus. met leuk en vriendelijk personeel en een hele gezellige aardige eigenaresse. een keer gaan dus...


Wij zijn hier al heel vaak geweest en elke keer is het eten weer heerlijk en hebben we een hele fijne avond.

De bediening is altijd goed en advies over welke wijn bij welk gerecht is altijd goed.

Kortom niets dan lof over dit restaurant. Het is ons favoriete avondje lekker en gezellig eten!!!

Ga zo alsjeblieft nog heel lang door.


Heerlijk Italiaans eten! Erg leuke plek aan het water en ontzettend vriendelijke bediening, wat wil je nog meer. Wij komen vaker!


Heerlijk gegeten! Ook nog een een super wijn bij ons hoofdgerecht, gewoon top. Het is ook een stuk minder rumoerig door het nieuwe plafon wat het een stuk makkelijk maakt om elkaar te verstaan. Beste Italiaan van Alphen en daarbuiten!


Voorgerecht van makreel was lekker. Spaghetti was weinig en niet lekker. Toetje van ijs met biiterkoekjes was voldoende.
Kleine maaltijden en na 3 gangen heb je nog steeds honger.
Koffie was goed, Te duur voor wat je krijgt.


TOP TENT!!

Vooral het voorgerecht met de verschillende happen.
En TOP dat je ook halve pasta's kan bestellen!

Ga vooral zo door!


Geweldig gegeten gister! We waren er al eens eerder geweest maar het was toch weer verrassend lekker. De service was top, en ik vind persoonlijk dat er geen betere Italiaan is in Alphen en omstreken.

Echt een aanrader!


Gisteren nog gegeten. Wat is dát toch lekker zeg. We hebben genoten van het goede uitzicht op het water, het heerlijke eten en de aardige bediening. Dit is zeker mijn favoriete restaurant! We komen gauw weer!


Erg lekker eten en fijne bediening!
Zeker een aanrader!


Dit restaurant is misschien wel een van de beste van Alphen. Ontzettend lekker eten, goede wijnen op de kaart, prima bediening en een leuke plek!

Helemaal top en absoluut een keer heengaan als je er nog niet bent geweest.


Lekker eten hier. Aardige bediening en zeer aardige eigenaresse. Kwaliteit van het eten is goed. De kaart is niet heel uitgebreid maar er is altijd wel wat te vinden. Wel zeer luidruchtig door al dat glas. Maar wel een aanrader.


Heerlijk gegeten! Iemand was vegetarisch en het menu had geen vegetarische optie als hoofdgerecht. Dit was echter geen enkel probleem en we konden gewoon een a la carte hoofdgerecht (waar wel genoeg vega gerechten opstonden) kiezen in plaats van de hoofdgerechten van het restaurantweek menu. Goede en vriendelijke bediening, leuke sfeer en heerlijke eten. Een aanrader!