Alle Hens

Alle Hens

Julianastraat 50
2405 CJ ALPHEN AD RIJN

Helaas, het is nog niet mogelijk om te reserveren.

Laat een review achter


Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Alle Hens:


We hebben heerlijk gegeten,verassende smaken,alles erg lekker,top!Jammer dat er zo weinig mensen waren om te genieten van het eten hier bij Alle Hens..
Wij hebben heerlijk gegeten. Zowel de Carpaccio, biefstuk en varkenshaas
waren heerlijk mals. Een prima prijs voor al dit lekkers.
Een supervriendelijke serveerster maakte het geheel compleet.
Een aanrader!


Sorry maar dit restaurant vonden wij de resensies niet waard! Vooraf soep besteld duurde erg lang en was ook nog lauw! Hoofdgerecht snitzel met stroganoff dit leek wel sintel tomatenpuree ! Broodje pull pork was smakeloos!
Misschien was de kok ziek ?
Dus zeker geen aanrader!


Waanzinnig lekker gegeten van het weekend. Ook fijn dat je aan de bar nog gezellig kan na-borrelen.


Gisteren heerlijk mosselen gegeten buiten op het terras bij Alle Hens!Ontzettende gast vrij en goed bedient ondanks dat hij in zijn eentje stond!Gistermiddag met moeders lekker in de Apres-ski sferen een chocolademelk met malibu gedronken en een lekker wijntje!
Super gezellig en leuke bediening!
Altijd als ik daar kom is het echt gezellig!

Niks aan veranderen!


Ik ga er regelmatig lunchen en soms eten!
Heerlijk eten en ontzettend klantvriendelijk personeel!
Een dikke 8.


Ik kom graag bij Alle Hens voor een drankje en soms een lunch maar na er voorheen met veel plezier regelmatig te hebben gegeten doe ik dat tegenwoordig liever ergens anders. Reden is dat het erg afhankelijk is van wie er in de keuken staat wat de kwaliteit van het eten is en ook vind ik de prijs ten opzichte van de kwaliteit te hoog.
De bediening vind ik eigenlijk altijd vriendelijk en de sfeer is er meestal prima.

Bega alleen nooit de fout om op vrijdag zo rond half zeven daar te gaan eten en je een tafel buiten de serre aan te laten bieden. De voorkant van de zaak staat dan vol met borrelaars en sommigen daarvan zijn ronduit onbeschoft. Dat het rumoerig was vond ik niet zo'n punt maar mijn kinderen werden geplet tussen hun stoel en de tafel, mensen gingen zelfs doodleuk op de rugleuning hangen van de stoel waar de kids op zaten en de de lege glazen zetten de borrelaars gewoon tussen ons eten en als je er wat van zei kreeg je een grote bek. Dus wil je op tijd eten, wees dan zeker dat je een plekje zo ver mogelijk naar achter in de serre hebt, dan heb je daar geen last van.

Maar zoals gezegd voor een drankje of een keer een lunch op een rustige middag kom ik er graag.


Laatst gegeten op het terras van Alle Hens, wat een tegenvaller zeg. Het eten vind ik echt matig; ik had de wrap met kip en noten, alhoewel de noten nergens te bekken waren, bovenop lag een vette plak gesmolten kaas ofzo, of moest dat de room voorstellen? Echt niet lekker... De kip leek wel gekookt in plaats van krokant gebakken en de enige groenten die ik kon ontdekken waren paprika, paprika en nog eens paprika.... Mijn tafelgenoot had een stukje vlees, dat was prima, maar je bord wordt zo ongelofelijk vol geknikkerd met krieltjes, champignons, groenten (wederom die paprika...), dat alles bijna hetzelfde smaakt.

De sfeer daarentegen is altijd goed, de service matig tot oke, dit verschilt van dag tot dag....
De keuken zou weer eens kritisch moeten kijken naar de porties, en vernieuwend en verfrissend te werk gaan... Out of the box denken...
Ik kan helaas geen cijfer toevoegen maar ik zou het een 5 willen geven!


Slechte ervaring deze keer. We wilden wat eten, kregen de kaart, maar de serveerster was zo bezig met binnenkomende kennissen van haar, dat ze ons gewoon vergat. Haar kennissen konden eerder bestellen dan wij.

Het eten was ook wel eens beter.

De klad zit er een beetje in. Alle Hens is niet trendsetting meer, maar lijkt meer een melkkoe voor de uitbater geworden. Altijd beroerde telefoonontvangst en geen WIFI service.


gastvrij en gezelli !


Gezellige tent om op vrijdagmiddag en avond een borrel te gaan drinken. Eten is wel goed maar simpel. Het is natuurlijk ook maar een eetcafe. Bediening is goed.


Lekker eten, leuk personeel en een heerlijke sfeer. En als je een keer iets wilt regelen/orginiseren wordt er altijd goed meegedacht. Uitstekend!


Altijd wordt hier met veel plezier bediend en het eten is er uitstekend !


Altijd gezellig en lekker eten in Alle Hens! Kom er graag.